Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی عشقی، مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، با اشاره به آغاز رقابت‌های دانشگاهیان دانشگاه پیام نور در بیست و دومین دوره این مسابقات در مرحله کشوری آن به میزبانی استان کرمانشاه، گفت: این دوره با حضور 250 نفر از نخبگان قرآنی سراسر کشور به میزبانی استان کرمانشاه در حال برگزار شدن است و این نخبگان قرآنی در حقیقت گلچین شده از حدود 17 هزار نفر از دانشجویان مشتاقی بودند که در مرحله مقدماتی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امسال مسابقات جشنواره را در سی و دو رشته برگزار کردیم و از این سی و دو رشته 10 رشته آوایی را پوشش می‌دهیم.
عشقی اظهار کرد: وجه تمایز این دوره با دوره‌های قبل حضور اساتید در این مسابقات است و بر این اساس این دوره بیست و دومین دوره مسابقات دانشگاهیان پیام نور شامل اساتید و دانشجویان است.
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه تصریح کرد: از 250 نخبه قرآنی حاضر در رقابت‌های مرحله کشوری این مسابقات 200 نفر جمعیت دانشجویی هستند و 50 نفر در بخش اساتید به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: در بخش دانشجویی سعی شده تا تمامی سلایق دانشجویان پوشش داده شود و در بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و ... در مجموع 32 رشته رقابتی داشتیم.
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه با اشاره به سطح بالا این مسابقات، اظهار کرد: قراء و حفاظ برجسته کشوری در این مسابقات حضور دارند و در حقیقت بسیاری از دانشجویان ما به مراحل فینال مسابقات اوقاف راه پیدا کرده‌اند و برخی که با تأخیر به این مسابقات می‌رسند به علت حضور در مسابقات اوقاف است.
مسئول کمیته اجرایی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه پیام نور با اشاره به رقابت در بخش اساتید، گفت: امسال حضور اساتید در جشنواره قرآنی پیام نور 2 برابر شده است.
وی با اشاره به سطح این دوره از مسابقات قرآن دانشگاه پیام نور با دوره‌های قبل، افزود: سال گذشته این مسابقات در مشهد مقدس برگزار شد و اساتید حضور نداشتند و امسال پس از چندین سال وقفه اساتید در جشنواره در طیف گسترده‌ای شرکت دارند.
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه گفت: در کرمانشاه رقابت فشرده‌تر است چرا که در مشهد سطح مسابقات بالا بود اما در هر استان در هر رشته‌ای 30 نفر شرکت داشتند که پس از برگزاری یک مرحله داوری در سازمان مرکزی تعداد یاد شده به نصف تقلیل یافت و براین اساس رقابت‌ها امسال فشرده‌تر و جذاب‌تر شده است.
مسئول کمیته اجرایی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه پیام نور در پایان به داوری این دوره از مسابقات نیز اشاره و اظهار کرد: در بخش‌های آوایی، تجوید، وقف و ابتدا، صوت و لحن و حسن حفظ به ترتیب اساتید ملکشاهی، پورزرگری، حیدرپور، یاری و اسکندری مسابقات را داوری و در بخش بانوان به ترتیب خانم‌ها بایست، امیری، زارعی و نهوشیان قضاوت را برعهده دارند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کرمانشاه فعالیت های قرآنی عشقی مسابقات دانشگاه پیام نور مرحله کشوری حضور اساتید استقبال سطح بالا استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۶۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • انصراف «سینر» از حضور در مسابقات مسترز رُم