Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@14:14:56 GMT

راه اندازی سرور مدیریت یادگیری الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۴۴۱۴

راه اندازی سرور مدیریت یادگیری الکترونیکی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بهمن سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه بابیان اینکه شیوع بیماری کرونا سیستم آموزشی دنیا را با بحران مواجه کرد، گفت : این بیماری برای همه حوزه‌ها از جمله سیستم آموزشی دنیا مشکل آفرین شد و در بسیاری از کشور‌ها تعطیلی این سیستم را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تعطیلی فعالیت‌های آموزشی دانشگاه پیام نور کرمانشاه از اوایل اسفند، گفت : از آنجایی که پیش بینی می‌شد شیوع این بیماری تداوم داشته باشد، برای همین بدنبال راه اندازی سیستم آموزشی الکترونیک در دانشگاه بودیم.

رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه افزود: برای اینکه بتوانیم این نوع از آموزش را راه اندازی کنیم، سرور منطقه‌ای سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی را در استان کرمانشاه تجهیز و راه اندازی کردیم، بگونه‌ای که علاوه بر کرمانشاه استان‌های منطقه غرب کشور را نیز پوشش می‌داد.

او با بیان اینکه این سیستم با ظرفیت دسترسی همزمان سه هزار دانشجو در کلاس‌های آموزش الکترونیکی راه اندازی شد، ادامه داد: باتوجه به اینکه حضور همزمان این تعداد دانشجو در کلاس درس هزینه‌های بالایی را بدنبال داشت، برای همین میزان بهره برداری از این ظرفیت را ۱۵۰۰ نفر قرار دادیم که ۵۰۰ نفر آن برای کرمانشاه و هزار نفر هم برای استان‌های کردستان و ایلام بود.

سعیدی پور گفت: در گام بعدی پس از راه اندازی این سیستم در تعطیلات نوروز تلاش کردیم تا روسای مراکز ۱۴ گانه، مدیران گروه‌های آموزشی و اعضای هیات علمی دانشگاه با نحوه استفاده از این سیستم آموزشی آشنا شوند و از سوی دیگر پرتال دانشگاه را برای راه اندازی این سیستم بروزرسانی کردیم.

او برگزاری کلاس‌ها به شکل ویدئو کنفرانس را مهمترین قابلیت این نوع از آموزش اعلام کرد و گفت: درحال حاضر این ظرفیت را داریم که در هر تایم کلاسی ۵۰۰ دانشجو بصورت همزمان به این نوع از آموزش دسترسی داشته باشند.

رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه بابیان اینکه امکان افزایش ظرفیت دسترسی همزمان دانشجویان به این آموزش‌ها تا ۱۰ هزار نفر هم وجود دارد، افزود: این ظرفیت را داریم که برای تمام دانشگاه‌های پیام نور کشور کلاس‌های آموزش الکترونیکی را برگزار کنیم، به شرط اینکه امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای ما فراهم شود.

او درخصوص ادامه فعالیت‌های آموزش این دانشگاه تا پایان نیمسال تحصیلی گفت: طبق برنامه‌ها تا حدود یک ماه دیگر تمامی کلاس‌های این نیمسال را از طریق فضای آموزش الکترونیکی به اتمام می‌رسانیم.

سعیدی پور افزود: برای برگزاری امتحانات هم هرچند هنوز از سوی سازمان مرکزی دستور العملی اعلام نشده، اما این امکان را داریم که همه امتحانات را بصورت غیرحضوری برگزار کنیم که البته مستلزم هزینه‌های بالایی است.

او گفت: همچنین در شرایط فعلی زمینه برگزاری دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد از پایان نامه‌هایشان را به شکل غیرحضوری و بر بستر این نوع از آموزش‌ها فراهم کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه پیام نور بااشاره به توانایی‌های این دانشگاه در بکارگیری آموزش‌های الکترونیکی، ادامه داد: در مرکز پیام نور استان کرمانشاه این آمادگی را داریم که جلسات تمامی دستگاه‌های اجرایی استان را به شکل ویدئو کنفرانس از طریق این سیستم برگزار کنیم .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش عالی استاد دانشگاه اساتید دانشگاه رئیس دانشگاه پیام نور نوع از آموزش استان کرمانشاه سیستم آموزشی راه اندازی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تعداد دستگاه‌های MRI استان کرمانشاه برای ارائه خدمات به بیماران به پنج دستگاه رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه ، قباد محمدی امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دستگاه MRI نسل جدید در مرکز درمانی امام رضا(ع) کرمانشاه، راه‌اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی افزود: از وجوه تمایز این دستگاه نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، نیاز نداشتن به تزریق متناوب هلیوم و این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: یک دستگاه MRI یک و نیم تسلا در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آبادغرب راه‌اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه نیز ۵۰ میلیارد تومان است.

محمدی اضافه کرد: با راه‌اندازی این دو دستگاه، تعداد دستگاه‌های MRI استان کرمانشاه جهت ارائه خدمات به بیماران به پنج دستگاه رسید.

کد خبر 751100

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • کرمانشاه آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی است