Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بهمن سعیدی پوربااشاره به تخریب دو مرکز پیام نور ثلاث باباجانی و سرپلذهاب در زلزله سال ۱۳۹۶، اظهارکرد: باتوجه به حجم خسارت وارد شده به این دو مرکز و عدم امکان برگزاری کلاس ها در آنها، نیاز به بازسازی مجدد داشتند.

وی افزود: یکسال پس از وقوع زلزله عملیات بازسازی این ۲ مرکز آغاز شد، اما درحالی که به حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده بودند، از حدود ۲ سال پیش بازسازی آنها متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه علت متوقف ماندن این ۲ پروژه را عدم تخصیص اعتبارات لازم اعلام کرد و گفت: میزان اعتبار مورد نیاز برای اتمام این دو پروژه حدود ۶ میلیارد تومان – هرکدام سه میلیارد تومان – است که باید از محل منابع مدیریت بحران استانداری تامین شود که تاکنون تامین اعتبار نشده است.

وی بیان کرد: طی دو سال گذشته به‌صورت متوالی و مکرر برای تخصیص اعتبار این ۲ پروژه با استانداری مکاتباتی داشته ایم، اما هنوز اقدامی نشده است.

سعیدی پور تاکید کرد: در طول ۴ سال پس از وقوع زلزله امور آموزشی این ۲ مرکز در کانکس انجام گرفته و تاکنون هم ادامه دارد.

رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها به واسطه شیوع بیماری کرونا، عنوان کرد: شیوع بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها بهترین فرصت برای بازسازی این ۲ مرکز دانشگاهی بود که متاسفانه انجام نگرفت.

وی درخصوص تعداد دانشجویانی که در این ۲ دانشگاه تحصیل می‌کنند نیز گفت: در دانشگاه ثلاث باباجانی حدود ۴۵۰ دانشجو و در دانشگاه سرپل ذهاب حدود ۷۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل داریم.

رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه در ادامه در تشریح آخرین وضعیت فعالیت‌های آموزشی در این دانشگاه هم اعلام کرد: در حال حاضر دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی را با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به شکل حضوری برگزاری می‌کنیم و سایر دروس هم الکترونیکی برگزار می‌شوند.

به گفته این مسئول، امتحانات پایان ترم دانشجویان مقطع کارشناسی این دانشگاه به شکل الکترونیکی و برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به شکل حضوری خواهد بود.

کد خبر 638784 برچسب‌ها زلزله دانشگاه‌های ایران استان کرمانشاه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله دانشگاه های ایران استان کرمانشاه دانشگاه ها پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان، از فردا (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت) خبر داد.

سعید قاسمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ورود سامانه ای ناپایدار به جو استان از فردا، گفت: این سامانه بارشی کم و بیش تا روز چهارشنبه(۱۹ اردیبهشت) در سطح استان فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: اگرچه شدت و گستردگی این سامانه بارشی به اندازه موج قبل نخواهد بود، اما به نظر می‌رسد بارش‌های مناسبی را برای سطح استان به همراه داشته باشد.

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه فعالیت این سامانه در روز دوشنبه(۱۷ اردیبشت) و خصوصاً در نواحی شمالی و غربی استان نمود بیشتری دارد، اظهار کرد: احتمال وقوع آبگرفتگی معابر و همچنین رواناب در برخی از نقاط استان وجود دارد.

به گفته قاسمی، این سامانه بارندگی، وزش باد، رعد و برق و رگبار پراکنده تگرگ را برای استان به همراه خواهد داشت.

وی از عبور این سامانه ناپایدار از جو استان از روز چهارشنبه خبر داد و خاطرنشان کرد: دمای هوا نیز که طی چند روز اخیر کاهش یافته بود همچنان تا روز چهارشنبه با روندی آرام کاهشی است، اما از روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) افزایش دما را خواهیم داشت.

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از صدور هشدار زرد و یا حتی احتمالاً هشدار نارنجی برای فعالیت این سامانه نیز خبر داد.

بر اساس اعلام هواشناسی استان کرمانشاه، سامانه بارشی اخیر حدود ۶۹ میلی‌متر برای کرمانشاه بارش به همراه داشته و میانگین بارش استان در سال زراعی جاری به حدود ۵۱۹ میلی‌متر رسیده که نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۱۵ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان کرمانشاه
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت سرباز مرزبانی